image
Sursa foto: Instagram/Profimedia

”Voi fi agresivă cu el!” O fată din ring l-a provocat pe Vladimir Putin la un meci de box

Jiselle Arianne (28 de ani), cunoscută în rândurile amatorilor de box din Statele Unite ale Americii pentru că apare între runde pentru a anima atmosfera din timpul meciurilor, a lansat o provocare inedită la adresa președintelui Rusiei, Vladimir Putin, după ce acesta a ordonat invazia din Ucraina.

Tânăra brunetă care este și amatoare de sporturi extreme l-a provocat pe Vladimir Putin la un meci de box.

Arianne a lansat provocarea înaintea unei gale de box organizate în Orlando, când a fost întrebată cu cine ar dori să intre în ring.

Fata din ring a transmis că și-ar dori să lupte cu Vladimir Putin și a ținut să menționeze că ar fi foarte agresivă cu președintele Rusiei dacă meciul ar avea loc.

”Este o întrebare bună, sunt atât de multe persoane cu care aș vrea să lupt. Este dificil, dar îl voi alege pe Vladimir Putin. Aș fi foarte agresivă”, a spus tânăra, potrivit The Sun.

Putin nu este străin de sporturile de contact. Președintele Rusiei are centura neagră în judo și a deținut o centură neagră onorifică și în taekwondo, însă Federația Internațională de Taekwondo a decis să îi retragă centura după evenimentele din Ucraina.

Jiselle Arianne nu este singura care l-a provocat la o luptă pe Vladimir Putin. Și Elon Musk, unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei și fondatorul Tesla și Space X a lansat aceeași provocare prin intermediul unei postări pe Twitter.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: