image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Usatâi a creat blocul electoral „Renato Usatâi”: „Dodon va crea multe partide spoilere, numele meu nu va putea fi confundat”

Președintele Partidului Politic „Partidul Nostru”, Renato Usatâi, a depus actele la Comisia Electorală Centrală în această dimineață pentru înregistrarea blocului electoral „Renato Usatâi”.

Potrivit primarului de Bălți, Consiliul național al „Partidului Nostru” și partidul „Patria” au decis cu câteva zile în urmă să formeze acest bloc electoral, după ce în cadrul ultimului protest care a avut loc la Curtea Constituțională au apărut niște provocatori, înregistrați cu o denumire asemănătoare („Наши”) cu a „Partidului Nostru”.

„În această campanie vor fi create mai multe blocuri spoilere pentru a duce în eroare cetățenii. Dodon a pregătit înregistrarea unor blocuri și partide și de dreapta, și de stânga. Am decis să formăm blocul electoral „Renato Usatâi”, pentru a evita astfel de provocări, nimeni nu va confunda numele meu cu a altor partide asemănătoare”, a spus Renato Usatâi.

Primarul de Bălți a mai adăugat că se așteaptă la o campanie foarte murdară și complicată.

„Dodon mai pregătește un bloc cu denumirea „PAS” ori chiar „Maia Sandu”. Deja a găsit o doamnă cu acest nume într-o localitate și va face acest lucru pentru a rupe de la concurenții electorali anumite procente”, s-a arătat convins primarul de Bălți.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: