image
Sursa foto: Getty Images

M-a făcut cel mai fericit om de pe Pământ: Frumoasa Carolina Dias i-a spus da unui legendar fotbalist

Kaka, pe numele său real Ricardo Izecson dos Santos Leite, campion mondial în 2002 cu naționala de fotbal a Braziliei, ia viața de la capăt, la cei 36 de ani. Brazilianul, retras între timp timp din activitate, şi-a cerut iubita în căsătorie, iar răspunsul acesteia a fost, evident, afirmativ.

Fostul jucător de la AC Milan și de la Real Madrid a anunțat pe Instagram că iubita lui Carolina Dias, i-a acceptat cererea în căsătorie. Ricardo Kaka era divorțat din 2015, când s-a separat de Caroline Celico împreună cu care are doi copii, pe Isabella Celico Leite şi Luca Celico Leite.

''Şi m-a făcut cel mai fericit om de pe Pământ! Promit să te fac cea mai fericită femeie din lume. Te iubesc!", a scris Kaka, alături de o fotografie sugestivă,

Pe 26 decembrie 2017 Kaka s-a afișat pentru prima dată cu Carolina la nunta lui Lucas Moura (actualmente la Tottenham), iar pe 1 ianuarie 2017 a postat o fotografie pe contul de Instagram.

În 2007, brazilianul a primit premiul Balonul de Aur și a câștigat cu clubul său de atunci, AC Milan, Liga Campionilor, Supercupa Europei și Cupa Intercontinentală.

În anul 2010, Kaka s-a transferat la Real Madrid, pentru suma de 70 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: