image
Sursa foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic, aproape de despărţirea de Milan! Ce-l nemulţumeşte pe starul suedez

Viitorul lui Zlatan Ibrahimovic la Milan este în ceaţă după scandalul intern care zguduie clubul - cele două legende, Paolo Maldini şi Zvonimir Boban, vor fi îndepărtate din funcţie de către patronat, iar acest fapt ar determina decizia suedezului de a nu mai rămâne după încheierea campionatului.

Directorii sportivi, Maldini şi Boban sunt cei care l-au convins pe Ibra să revină în această iarnă pe San Siro într-un moment în care rossonerii traversau o criză acută de rezultate. Atacantul de 38 de ani a acceptat, iar în 9 partide a înscris 3 goluri şi a dat un assist.

Maldini dezvăluise luna trecută condiţiile în care Zlatan va continua la Milan.

"Ibrahimovic a semnat un contract pe 6 luni care se prelungea automat în cazul echipa obţine calificarea în UEFA Champions League. În caz contrar, ne vom aşeza la masa tratativelor. Cu Ibra trebuie să fii mereu sincer şi deschis, altfel nu stă de vorbă cu tine," a explicat Paolo Maldini.

Şi agentul jucătorului, Mino Raiola, i-a criticat pe patronii Milanului pentru faptul că vor să conducă clubul după un model corporatist, astfel că şansele ca Ibra să rămână sunt infime, chiar dacă el este dorit în continuare de Elliott Management şi preşedintele Ivan Gazidis.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: