image
Sursa foto: Getty Images

Messi şi Neymar, OUT de la PSG! Parisul începe revoluţia şi vrea să scape de vedete

Noul proiect de la PSG începe să prindă contur abia din această vară, după instalarea noului director sportiv şi a n oului antrenor, Luis Campos şi Christophe Galtier. Parisul vrea să renunţe la vedetele Neymar şi Messi, deoarece "vrea să-şi construiască o echipă competitivă, nu o colecţie de staruri".

Neymar şi Messi s-au regăsit, în vara lui 2021, la Paris după ce au jucat împreună şi pentru Barcelona, însă cei doi ar putea să-şi separe din nou drumurile fotbalistice. Presa din Spania anunţă că PSG vrea să scape de ambii, Messi şi Neymar, după ce l-a convins pe Kylian Mbappe să semneze un nou contract până în 2025.

Kylian Mbappe a fost prioritate absolută pentru PSG în această vară, contractul său expirând la 30 iunie dacă nu îl prelungea. Lucru care s-a întâmplat într-un final, deşi s-a scris mult despre o mutare a francezului la Real Madrid. Mbappe a semnat un nou contract până în 2025, iar la Paris a început un nou proiect.

Luis Campos a fost instalat director sportiv în locul lui Leonardo, iar Christophe Galtier va fi noul antrenor, în locul lui Mauricio Pochettino. Potrivit COPE, acum Parisul vrea să scape de vedetele Neymar şi Messi, brazilianul fiind deja anunţat să-şi caute echipă.

Sursa citată scrie că PSG vrea să-i vândă pe ambii, Neymar şi Messi, ca să scape de vedetele din echipă deoarece vrea să-şi construiască o echipă competitivă şi nu o colecţie de staruri, anunţă jurnalistul Pedro Morata.

Leo Messi a semnat gratis cu PSG, în vara lui 2021, după ce nu şi-a putut prelungi contractul cu Barcelona din cauza problemelor financiare ale clubului de pe Camp Nou.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: