image
Sursa foto: flickr.com

Horoscopul săptămânii: Zodiile care trebuie să fie atente la cheltuieli, să acorde atenție sănătății sau sunt puse pe ceartă

Horoscopul săptămânal pentru perioada 11-17 mai 2020 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru 11-17 mai 2020 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Balanță trebuie să ia o pauză de la programul de muncă solicitant.

Horoscop săptămânal Berbec: 11-17 mai 2020

Căutați să vă direcționați eforturile către sarcini clar delimitate și anunțați și pe cei din jur cu ce vă ocupați–atât pe colegi dacă e vorba de sarcinile profesionale, cât și membrii familiei când faceți treburi casnice. E important să vă mențineți concentrarea întrucât poate apărea tendința de a vă cufunda în lumea interioară, de a vă sustrage de la responsabilități și să deveniți egoist – să abandonați activitățile în lucru și să plecați pentru a vă ocupa de voi. Soluția corectă ar fi tocmai să vă asumați oficial sarcinile pe care vi le luați pe umeri și apoi, după ce ați dus la bun sfârșit acele lucruri, să vă programați timpul pentru propria persoană. Vă puteți schimba cu succes aspectul fizic, îmbunătățind garderoba și făcând mișcare. Rețineți ordinea priorităților – în caz contrar, deciziile induc în eroare anumite persoane care vă pot cataloga drept neserioși și să își retragă susținerea pe care au promis-o pentru proiectele voastre.

Horoscop săptămânal Taur: 11-17 mai 2020

Aveți parte de suport de la persoanele pe care le vedeți ca pe o autoritate în domeniul lor de activitate sau chiar de la persoanele mai în vârstă din propria familie. Abilitățile de leadership sunt accentuate și îi motivați pe cei din jur să vi se alăture în planificarea obiectivelor următoare. E o perioadă în care vi se oferă posibilitatea să învățați, să integrați și să puneți și în practică imediat, fără timpul intermediar de a mai sta pe gânduri, a analiza și a găsi modalitatea optimă. Acum lucrurile se întâmplă rapid și nu prea reușiți să realizați exact când s-au produs modificările. Din când în când sunt importante mici pauze și reconectare cu propria persoană pentru a înțelege impactul emoțional, a vă da totuși seama dacă simțiți confort sau disconfort în interior. Șansele apărute acum nu se materializează imediat în soldul contului bancar dar e bine să profitați, să acceptați și să vă potriviți cum puteți la fluxul lucrurilor.

Horoscop săptămânal Gemeni: 11-17 mai 2020

Apar diferențe de opinie între generații, unele din rude cu tendințe mai autoritare vă pot ridica unele piedici acum în planificarea sau materializarea planurilor profesionale sau de viitor în general. Fie se răzgândesc legat de sprijinul pe care voiau inițial să vi-l acorde, fie condiționează și restricționează foarte mult ajutorul pe care îl puteau oferi. Varianta poate fi valabilă și pe domeniul profesional, în ideea în care trebuie să aveți pregătit un plan de rezervă dacă superiorii sau protectorii voștri aleg să susțină alte variante care li se par mai potrivite. Puteți să luați în calcul o reorientare a obiectivelor, chiar și a celor legate de carieră, dar e important ca tot ce întreprindeți acum să faceți cu imaginea și reputația voastră pe termen lung în minte. Gestionarea corectă, cu integritate și cu respectarea unor principii etice ale dilemelor vă poate propulsa și aduce mai mult câștig pe termen lung, decât câștigul unor bătălii minore, de moment.

Horoscop săptămânal Rac: 11-17 mai 2020

Încercați pe cât posibil să evitați disputele referitoare la subiecte din trecut, în special dacă e implicat și unul din părinți sau cineva dintre rude. Vă enervați rapid, nu prea vă stăpâniți răbufnirile temperamentale și apar repercursiuni în zona sănătății, sub formă de tuse sâcâitoare, probleme ale circulației sanguine sau tensiune. Similar, e posibil să vă confruntați cu probleme de sănătate din partea mamei sau a cuiva drag și o să fie nevoie ca tot calmul și energia să fie direcționate către aceste priorități. Apar suișuri și coborâșuri și în relațiile amoroase sau de prietenie întrucât cei dragi se pot simți neglijați. Petreceți cam mult timp la locul de muncă, iar cu cei apropiați ați lăsat să se instaleze o rutină care acum produce nemulțumiri și discuții cu vocea mai ridicată. Umblați la economii și planificați un eveniment de grup sau doar cu partenerul, care să aplaneze situația și să readucă puțină armonie.

Horoscop săptămânal Leu: 11-17 mai 2020

Succesul personal vine și de la aprecierile celor dragi. O prăjitură făcută pentru masa de familie, sprijinul oferit cuiva mai tânăr la lecții sau sfaturile oferite celor mai neexperimentați, nu aduc plus valoare în contul bancar, dar vă încarcă sufletește și emoțional, vă menține tonici și plini de motivație. Dezavantajul vine din faptul că deveniți mai superficiali la locul de muncă, gândul vă stă mai mult la reacțiile celor dragi, la ce veți purta sau alte detalii mai triviale. Cheia este în echilibru căci, la urma urmelor, aveți nevoie și de aprecierile superiorilor și e bine să împărțiți din sarcini cu colegii cu care aveți o relație apropiată. Aveți abilități de a convinge pe ceilalți că nimic nu rămâne nerăsplătit, dar poate ar fi mai potrivit să nu vă destăinuiți scopul pentru care delegați din responsabilități.

Horoscop săptămânal Fecioară: 11-17 mai 2020

Vă sporiți șansele de oportunități financiare și de a vă crește confortul personal. Puteți implementa planuri noi, activități despre care ați discutat anterior cu membrii familiei capătă posibilități de materializare și de valorificare. Vi se poate cere un împrumut de către cineva din familie care se confruntă cu o problemă de sănătate și o să fie nevoie să puneți mână de la mână cu celelalte rude, dar nu duceți lipsă de lichidități și nu vă va afecta decât pe termen scurt. Totuși e indicat să controlați lista de cheltuieli și să reduceți mici costuri. Vă preocupă sectorul bănesc pentru că aici activitatea e continuă, banii vin și pleacă și e nevoie de atenție în a gestiona optim fluxul financiar. Sănătatea vă poate ridica probleme doar în măsura în care neglijați orarul meselor, dacă mâncați haotic sau consumați în grabă alimente contraindicate. În acest caz,metabolismul și sistemul digestiv vor reacționa.

Horoscop săptămânal Balanță: 11-17 mai 2020

Relaxați-vă! Ați intrat într-un ritm de muncă destul de solicitant și nu prea știți cum să vă opriți. Ambiția vă este remarcată la locul de muncă, dar acasă, reacțiile familiei nu sunt pe aceeași linie pozitivă. Cei dragi se simt neglijați, vă pot reproșa de manieră directă nemulțumirile față de puținul timp disponibil pentru cămin. De aici, se naște un cerc vicios și apar tensiuni pe care le puteți resimți și în organism, mai ales prin afecțiuni ale sistemului circulator, dureri de cap sau agitație interioară. Aceste simptome la rândul lor se pot prelungi, iar o migrenă vă poate încetini destul de mult în activitatea profesională. Sfatul corect este să vă aduceți aminte să luați pauză, să petreceți timp de calitate și cu cei dragi care, la urma urmelor, sunt mai importanți decât orice sumă de bani sau funcție. Reamintiți-vă de motivele pentru care vreți să câștigați bani în plus, dar nu faceți din ambiție o obsesie.

Horoscop săptămânal Scorpion: 11-17 mai 2020

Nu mai fiți atât de detașat. Ați devenit atât de pasionat de munca pe care o desfășurați sau de ideile pe care încercați să le concretizați, că v-au acaparat timpul încât acum parcă ați uitat să aveți conversații despre oricare alte subiecte. Este momentul să reluați legătura cu apropiații, cu prietenii, vecinii sau rudele. Telefonați-le sau trimiteți mailuri. Important este să restabiliți legătura, să vă folosiți talentul de comunicare pentru a afla despre evenimentele recente din viața acestora. Puteți face unele speculații financiare la care să aveți noroc de câștiguri neașteptate. Nu uitați să includeți în program și timp pentru activități de plăcere, lucruri care să vă țină departe de gânduri și să vă ocupe mintea cu bucuria de a vă răsfăța.

Horoscop săptămânal Săgetător: 11-17 mai 2020

Nu vă pierdeți în poveștile care nu sunt ale voastre. Aveți dorința de a ajuta și de a întinde mâna de ajutor chiar și dacă nu vă este clar solicitată sau dorită de celălalt. Fiți mai precaut cu oamenii din jur și rămâneți mai curând focusat pe munca voastră. Puteți câștiga bani sau să fiți remunerat sub diverse forme pur și simplu pentru că sunteți omul potrivit la locul potrivit. Aveți șansa să vi se ofere mici slujbe care se vor dovedi profitabile, dar cheia este să fiți prezent și să nu fiți prins în proiectele de salvare ale altora încât să ratați oportunitățile ivite. Înainte de a vă implica în orice fel de activitate, este benefic să vă consultați cu familia sau cu cineva apropiat care să vă ofere o părere obiectivă și mai axată pe interesele care primează. Defocusarea dacă nu e conștientizată pe moment, vă face să deveniți frustrați sau nemulțumiți, să vă fie ciudă pe propria persoană, iar de aici să apară și simptome fizice. Sănătatea în principiu nu vă ridică mari probleme, dar sistemul digestiv se poate răzvrăti și să vă aducă neplăceri temporare.

Horoscop săptămânal Capricorn: 11-17 mai 2020

Vă bucurați de oportunitatea de a călători online,în special în scop de dezvoltare. Fie personal și spiritual, fie profesional. Trebuie să fiți atenți și să alegeți bine, ce e potrivit, căci unele din aceste deplasări virtuale vă sporesc și cheltuielile și consumul de energie și nevoia de justificare a timpului petrecut pe calculator, în defavoarea copiilor. E benefic să profitați de lecțiile la care participați, să învățați și să aplicați imediat tehnicile propuse de oamenii pe care îi cunoașteți acum sau care reapar în viața voastră ca profesori. Puteți cheltui suplimentar pentru a avea acces la ședințe individuale cu anumiți maeștri, de a colabora personal cu ei, dar veți rămâne cu amintiri extrem de frumoase, cu o stare de armonie și mulțumire uriașe și cu experiențe pe care nu le veți uita prea repede. Partea negativă a acestei perioade apare de la cei din jur care nu privesc cu ochi buni reușitele de care vă bucurați. Indicat ar fi să nu povestiți tot dintr-odată, să împărtășiți treptat, pe parcurs și când apare ocazia să folosiți ceva din ce ați învățat .Invidia vă poate aduce neplăceri la locul de muncă sau chiar în intermediul cercului social, asta poate avea un impact negativ asupra stării voastre întrucât aveți tendința de a fi prea mult entuziasmați și cu dorința de a spune tot, de a vă arăta mulțumirea interioară în fața unor persoane rele.

Horoscop săptămânal Vărsător: 11-17 mai 2020

Nu totul are nevoie de o listă cu avantaje și dezavantaje pentru a lua o hotărâre finală. Câteodată este nevoie de spontaneitate și să vă dați voie să spuneți clar și răspicat dorința reală din interior, fără să vă gândiți prea mult la reacțiile partenerului sau cum ar fi dacă alegeți varianta cealaltă. Modul de a decide este transformat și astfel se mai pot modifica și anumite principii de viață. Partenerul sau asociații se vor alinia surprinzător de repede și vă vor confirma decizia voastră, întărind convingerea că este momentul să fiți mai puțin în dubiu și să renunțați la stările de nehotărâre. Este însă important să vă asumați riscurile și să vă calculați pașii. Banii pot veni din mai multe surse, unele poate ceva mai neclare, dar aveți tendința de a-i cheltui pe mofturile voastre sau ale copiilor voștri. Spre finalul săptămânii vă puteți face planuri de a vă dezvolta și axa pe partea creativă, pentru că aveți în minte ideea de a valorifica potențialul. Pe 11 mai va fi nevoie de mai multă atenție la lucrurile din casă, căci ceva ar putea avea nevoie de reparație.

Horoscop săptămânal Pești: 11-17 mai 2020

Faceți compromisuri. E vorba despre a primi ce aveți nevoie, nu neapărat ce vă doriți. Dacă visați la prăjituri dar acum zahărul vă provoacă probleme digestive, este cazul să acceptați schimbări. Ori găsiți înlocuitori și vă preocupați de a descoperi informațiile cele mai pertinente și care vi se par verificate și autentice, ori pur și simplu renunțați la alimente ce conțin cu preponderență substanțele nocive. Principiul se aplică în domenii variate dar cu precădere focusul va fi pe transformările necesare a fi făcute în planul sănătății și al modului cum vă desfășurați munca, precum și în a accepta o redistribuire a sarcinilor între voi și partener. Căutați soluții care să vă ușureze sau să eficientizeze munca de la birou, umblați la programul de somn, la introducerea unui timp de activitate fizică. Este momentul să aplicați practic aceste noi obiceiuri, întrucât puteți să ajungeți să fiți forțați să acordați atenție mai mare sănătății. Pot apărea probleme pe zona renală sau a sistemului reproducător ori să se complice unele afecțiuni cronice.

Noutăţile partenerilor

comentarii: