image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona lui Laporta, ediția de lux 2021: Jurgen Klopp, garanția unei noi era de succes. Numele uriașe care vin pe Camp Nou

Barcelona se pregătește de alegerile pentru funcția de președinte, un moment care va decide direcția înspre care va merge clubul în următoarea perioadă.

Principalii favoriți să câștige alegerile sunt Joan Laporta (58 de ani) și Victor Font (48 de ani). Dacă Font a anunțat deja că vrea să-l readucă pe Xavi pe Camp Nou, ca manager general, Laporta a fost mai rezervat până acum.

Un politician care a fost la cârma Barcelonei între 2003 și 2010, Laporta reprezintă garanția succesului în Catalonia. În mandatul său, Barcelona a cucerit patru titluri în La Liga, două trofee UEFA Champions League, o Copa del Rey, trei Supercupe ale Spaniei, o Supercupă a Europei și un Campionat Mondial al Cluburilor.

Presa din Spania a aflat că Joan Laporta nu a stat degeaba și a pregătit o lovitură uriașă: a discutat cu germanul Jurgen Klopp (53 de ani), antrenorul lui Liverpool, pe care a încercat să-l convingă să vină la Barcelona. Cei doi au vorbit prin Skype și au ajuns la concluzia că pot începe negocierile la finalul acestui sezon.

Klopp nu vrea să plece de pe Anfield în mijlocul sezonului, dar e pregătit să ia în calcul o ofertă când se încheie stagiunea. Totul depinde de cum se termină acest sezon pentru Liverpool.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: