image
Sursa foto: Instagram

Unde au ales Wanda Nara și Mauro Icardi să petreacă vacanța. Decor de vis în inima Africii

Wanda Nara (35 de ani) și soțul ei Mauro Icardi (29 de ani) au ales să-și petreacă vacanța din această vară la Giraffe Manor, într-o reședință din anul 1930, cu girafe pe cale de dispariție și grădini.

Acest hotel all-inclusive luxos se află la 6 km de Muzeul Karen Blixen și la 7 km de Bomas of Kenya, un sat turistic cu spectacole culturale tradiționale, situat la 26 km de Aeroportul Internațional Jomo Kenyatta, din Kenya.

”Dacă viața este o călătorie, atunci vreau să călătoresc cu tine”, este mesajul postat de Wanda, pe social media., dedicat lui Mauro.

Potrivit presei italiene, Nara și Lopez au ajuns marți la un consens în sala de judecată. Argentinianul a decis să îi cedeze vila din Buenos Aires fostei sale soții, drept compensație pentru faptul că nu a plătit niciodată pensia alimentară, din momentul divorțului și până acum.

Detaliul interesant este că proprietatea ar valora aproximativ 2 milioane de euro, conform aceleiași surse. În timp, s-au acumulat aproape 9 ani de neplată a pensiei alimentare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: