Breaking News

image
Sursa foto: spynews.ro

Cătălin Botezatu dă noi detalii despre starea sa de sănătate: „Nu e ușor ca într-o lună și un pic să suporți 4 operații”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a trecut prin momente dificile, acesta fiind operat în străinătate. Acesta a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate.

Cătălin Botezatu a fost operat în Turcia. Designerul a trecut prinintervenții complicate, despre care a povestit în cadrul unei intervenții telefonice pe care a avut-o la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

„Nu e ușor într-o lună și umpic să suporți 4 operati, să stai în spital aproape non-stop, să înduri niște dureri, nu stiu… Eu am trecut prin ceva ce nu pot explica în cuvinte. În a doua și a treia operație am stat 17 zile imobilizat… Am făcut o nouă hemoragie internă. Mi s-a mai făcut o altă operație… Mi s-au administrat niște medicamente, de pe urma cărora aveam niște halucinații extrordinare.

A fost crunt. Nici eu nu știam ce mă mai doare, a fost groaznic”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit spynews.ro. „Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea”, a mai spus designerul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: