image
Sursa foto: Mbappe

Topul în care Kylian Mbappe îi surclasează pe Messi și Ronaldo: A marcat mai mult decât cei doi rivali la un loc

Kylian Mbappe continuă să uimească întreaga lume prin performanțele de pe teren, deși nu a împlinit 21 de ani. Atacantul lui PSG conduce detașat un top din care mai fac parte Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

Astfel, starul lui PSG a marcat până la vârsta de 21 de ani (n.r. - pe care o va împlini în luna decembrie) mai multe goluri decât Lionel Messi și Cristiano Ronaldo la un loc. Astfel, conform unui top realizat de cei de la The Sun, Kylian Mbappe a marcat numai puțin de 94 de goluri pentru echipele de club și echipa națională.

Prin comparație, cei doi jucători care au marcat ultimul deceniu din fotbal, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo sunt departe de aceste cifre.

Până la vârsta de 21 de ani, Messi a reușit să marcheze doar 50 de goluri pentru Barcelona și Argentina. De cealaltă parte, Cristiano Ronaldo nu se poate lăuda decât cu 36 de reușite până la vârsta de 21 de ani.

Mbappe a dat asigurări că va continua în capitala Franţei, în ciuda zvonurilor legate de un transfer la Real Madrid.

"Da, sunt sigur că rămân. Am ales proiectul de la PSG. Pentru Real Madrid e bine că s-a întors Zidane, dar mă voi uita la meciurilor lor doar ca un admirator", a declarat Mbappe, la Canal Plus.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: