El Mundo Deportivo susţine că preşedintele "galacticilor", Florentino Perez, se gândeşte să nu-i propună o nouă înţelegere lui Modric în ciuda anului de senzaţie al mijlocaşului croat.

Actualul contract al lui Modric expiră în 2020, iar Perez se gândeşte că fotbalistul născut la Zadar va avea atunci aproape 35 de ani, pe care i-ar împlini în septembrie 2020, şi ar fi nevoie de un fotbalist mai tânăr în locul său.

Dacă nu-i va prelungi contractul, Real Madrid ar putea să-l vândă pe Modric vara viitoare, pentru a nu-l pierde gratis după încă un an.

Luka Modric a fost dorit insistent vara trecută de Inter Milano, însă Florentino Perez a refuzat să-l vândă, şi pentru a nu-i înfuria şi mai mult pe fani după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus.

Italienii i-au oferit lui Modric patru ani de contract şi un salariu anual de zece milioane de euro pe an.

Danezul Christian Eriksen (26 de ani), de la Tottenham, e omul dorit de Real Madrid pentru a-l înlocui pe Modric. Şi PSG îl vrea însă pe mijlocaşul scandinav.

Câştigător al Ligii Campionilor în ultimii trei ani cu Real Madrid, Luka Modric se află pe Bernabeu din 2012, atunci când a fost transferat de la Tottenham pentru 30 de milioane de euro.