image
Sursa foto: Getty Images

S-au înţeles: Primul super-transfer al lui Guardiola din această vară

Manchester City s-a înţeles cu Napoli pentru transferul lui Jorginho. Mijlocaşul defensiv de 26 de ani va ajunge sub comanda lui Pep Guardiola, iar campioana din Premier League le va plăti italienilor 53 de milioane de euro, cu bonusuri incluse.

Begiristain şi Cristiano Giuntoli, directorul sportiv al vicecampioanei, au ajuns la un numitor comun, iar italianul se va întâlni luni cu preşedintele Aurelio De Laurentiis pentru a finaliza afacerea.

La începutul lunii, De Laurentiis a dezvăluit că a refuzat o propunere venită din partea din City, care a pus pe masă 45 de milioane de euro, plus alte 5 milioane bonus, în schimbul mijlocaşului. În afară de City, şi rivala Manchester United s-a interesat de serviciile lui Jorginho, un jucător apreciat de Jose Mourinho.

Brazilianul cotat de transfermarkt.de la 50 de milioane de euro a adunat 39 de meciuri pentru Lazio în toate competiţiile acestui sezon: a marcat patru goluri şi şi-a trecut în cont şi patru pase decisive.

Jorginho a ajuns la Napoli în 2014, atunci când pentru serviciile lui s-au plătit 9.5 milioane de euro lui Hellas Verona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: