image
Sursa foto: Getty Images

Lista favoritelor de la Roland Garros. Ce cotă a primit Simona Halep din partea caselor de pariuri

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) va participa la ediția din acest a turneului de la Roland Garros, alături de Patrick Mouratoglou (51 de ani), noul antrenor al sportivei din România.

Principala favorită a turneului de Grand Slam este poloneza Iga Swiatek (20 de ani, numărul unu mondial) cu o cotă de 2.70. Sportiva este calificată și în finala turneului WTA Roma.

Simona Halep este văzută cu a doua șansă la cucerirea trofeului. Casele de pariuri i-au acordat cota 8.00 Simonei pentru un triumf la French Open. A treia favorită a competiției este iberica Paula Badosa ( 24 de ani, 3 WTA), cu o cotă de 12.00.

Lista favoritelor de la Roland Garros:

Iga Swiatek 2.70

Simona Halep 8.00

Paula Badosa 12.00

Barbora Krejcikova 15.00

Maria Sakkari 18.00

Ons Jabeur 18.00

Garbine Muguruza 20.00

Aryna Sabalenka 20.00

Naomi Osaka 20.00

Anett Kontaveit 25.00

Simona Halep va avea la dispoziție mai puțin de zece zile pentru a fi în formă maximă la turneul de Grand Slam din Franța. Jucătoarea de tenis nu va lua parte în acest timp la niciun alt turneu și se va focusa doar pe competiția de la Roland Garros.

Simona Halep nu a putut fi prezentă la ediția de anul trecut a turneului de la Roland Garros din cauza unei accidentări. După această competiție, pentru Halep va urma un alt turneu de Grand Slam, Wimbledon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: