image
Sursa foto: Profimedia

Anunțul făcut de Rafael Nadal, după titlul câștigat la Roland Garros

Rafael Nadal (36 de ani, 5 ATP) a ieșit campion pentru a 14-a oară la Roland Garros, după ce s-a impus în finală împotriva lui Casper Ruud (23 de ani, 8 ATP), scor 6-3, 6-3, 6-0.

După ce a ridicat deasupra capului cel de-al 22-lea trofeu de Grand Slam din carieră, Rafael Nadal a oferit prima reacție chiar pe arena în care l-a învins pe Ruud.

Spaniolul spune că nu se gândea că la 36 de ani va mai juca o finală de Grand Slam la Paris și anunță că nu are de gând să se retragă din tenis, în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă în prezent.

”Înainte de toate, Casper, e o plăcere să joc o finală cu tine la Roland Garros. Joci foarte bine, vreau să te felicit pentru tot ce fați în cariera ta. Ai făcut un pas în față acum, mă bucur pentru tine și îți urez mult succes în viitor. Trebuie să continui cu echipa mea, cu familia mea, cu toți cei din lojă. Vă mulțumesc foarte mult pentru tot ce ați făcut în toți acești ani. Fără voi, nimic nu ar fi fost posibil. Dacă nu aveam sprijinul vostru cu toate aceste probleme cu accidentările, m-aș fi retras de mult. Vă mulțumesc

E foarte greu să descriu sentimentele care mă încearcă acum. Nu m-am gândit vreodată că voi ajunge aici la 36 de ani. Nu am crezut că pot juca iar o finală la acest nivel, e o energie deosebită care îmi dă putere să continui. E incredibil să concurez aici, să am parte de această susținere și vreau să vă mulțumesc încă o dată tuturor. Nu știu ce se poate întâmpla în viitor, dar voi continua să lupt pentru a fi aici de cât mai multe ori”, a spus Rafael Nadal, potrivit Eurosport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: