image
Sursa foto: Profimedia

Portugalia și Coreea de Sud, în optimi! Uruguay a fost eliminată dramatic, la al treilea criteriu de departajare

Coreea de Sud a învins-o pe Portugalia în etapa a treia a fazei grupelor cu 2-1 și ambele echipe merg în optimile de finală ale Cupei Mondiale.

În celălalt meci al Grupei H, Uruguay a câștigat cu 2-0 în fața Ghanei. Rezultatul era suficient pentru calificare până în minutul 90 al jocului dintre Coreea de Sud și Portugalia!

La 1-1 în Coreea de Sud - Portugalia, scor înregistrat până la intrarea în prelungiri, calificați erau lusitanii și uruguayenii, însă în minutul 90+1 Hee-Chan Hwang a reușit să dea lovitura.

Uruguayenii au aflat imediat că sud-coreenii au reușit să puncteze, așa că au accelerat, în căutarea golului trei, care i-ar fi dus în optimi.

Al treilea gol nu a mai venit și Coreeea de Sud și Uruguay au terminat la egalitate la numărul de puncte și golaveraj. Coreea de Sud are golaveraj 4-4, în timp ce Uruguay 2-2, ceea ce face ca asiaticii să meargă în optimi la al treilea criteriu de departajare, al golurilor marcate!

În optimi, Portugalia și Coreea de Sud vor juca împotriva echipelor calificate din Grupa G, din care fac parte Brazilia, Elveția, Camerun și Serbia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: