image

Un bărbat din raionul Soroca a fost reținut în timp ce încerca să traverseze ilegal frontiera de stat

Un cetățean al Republicii Moldova a fost reținut pentru a doua oară în timp ce trecea ilegal frontiera de stat. Dacă acum o lună persoana a încercat să ajungă fraudulos în Ucraina, ieri,acesta a fost reținută la intrarea în țară, după ce a traversat clandestin hotarul.

Angajații Sectorului Poliției de Frontieră Ocnița, aflați în misiuni de patrulare comună cu grănicerii ucraineni, au observat persoana respectivă că se îndrepta dinspre Ucraina spre interiorul Republicii Moldova.

La fața locului a intervenit grupa operativă a SPF Ocnița care a reținut bănuitul și a constatat activitatea ilegală a insului reținut, prin efectuarea verificărilor adiționale ale traseuluipe care l-a parcusr acesta.

Bărbatul de 59 de ani este un locuitor al satului Căinarii Vechi, Soroca.

Din lipsa actelor valabile, moldoveanul a încercat să traverseze fraudulos frontiera, prin ocolirea punctelor de trecere.

Din informațiile deținute, cetățeanul nu este la prima abatere, în seara de 22 noiembrie curent, fiind reținut pe aceeași direcție și cu același scop de a traversa fraudulos frontiera moldo-ucraineană.

Poliția investighează cazul.

Citeşte mai mult despre

comentarii: