image
Sursa foto: epa

A făcut avere din vânzarea inelului de logodnă; Mariah Carey a vândut bijuteria cu un preţ de şase ori mai mare

Cântăreaţa americană Mariah Carey şi-a vândut inelul primit de la fostul logodnic, miliardarul australian James Packer, pentru suma de 13,2 milioane de dolari, potrivit contactmusic.com.

Mariah Carey şi James Packer s-au despărţit în octombrie 2016, la câteva luni după ce acesta a cerut-o de soţie şi i-a oferit un inel în valoare de 2,78 de milioane de dolari.

Cântăreaţa a decis de curând să taie orice legătură cu fostul logodnic, motiv pentru care a trimis inelul la un bijutier din Los Angeles, cerându-i acestuia să se ocupe de vânzarea lui.

După despărţirea de Packer, starul în vârstă de 49 de ani - care are gemeni în vârstă de şapte ani cu fostul soţ, Nick Cannon - a început o relaţie cu dansatorul Bryan Tanaka, acesta fiind în prezent şi managerul artistei, scrie mediafax.ro.

Recent, cântăreaţa Mariah Carey a dezvăluit într-un interviu pentru publicaţia People că suferă de tulburare bipolară - o afecţiune ce duce la schimbări extreme de dispoziţie, de la depresii severe la episoade maniacale -, dar a spus că urmează un tratament pentru a ţine simptomele sub control. Deşi a fost diagnosticată în 2001 - când a fost spitalizată după o cădere nervoasă severă -, Mariah Carey a spus că mult timp a trăit într-o stare de negare. Cântăreaţa a mai spus că a acceptat să facă tratament abia recent, după mai mulţi ani foarte dificili din viaţa sa.

Sindromul maniaco-depresiv, cunoscut şi sub denumirea de tulburare bipolară, se caracterizează prin schimbări extreme de dispoziţie, de la depresii severe până la episoade maniace, în cursul cărora bolnavii tind să aibă o dispoziţie euforică, să fie hiperactivi, agitaţi şi fără să simtă necesitatea somnului. Totodată, în cursul episoadelor depresive, persoanele care suferă de această tulburare sunt triste, se simt fără speranţă, vinovate şi/sau fără valoare şi au un nivel scăzut de energie.

Carey a mai spus că tratamentul pe care îl urmează este unul bun, care nu o face să se simtă obosită sau fără chef de viaţă, adăugând că mult timp a suferit de tulburări de somn.

Mariah Carey, renumită pentru vocea sa care atinge cinci octave, şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani. A lansat 13 albume de studio şi a jucat în mai multe filme. A fost recompensată până în prezent cu cinci premii Grammy, 19 premii World Music, 11 American Music şi 14 trofee Billboard Music.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: