image
Sursa foto: jurnal.md

Cele mai bune mașini în 2022, cu un consum redus de combustibil

În cazul în care ești în căutarea unei mașini noi cu un consum redus de carburant, o serie de experți au făcut o serie stufoasă de analize pentru a trage o concluzie clară pe marginea acestui subiect și, în final, pentru a oferi niște recomandări.

Carburantul este mai scump ca niciodată, nici măcar nu contează dacă ai mașină pe benzină sau motorină. Singurul lucru pe care îl poți face în acest sens este să te orientezi către un autoturism cu un consum cât mai redus de combustibil. Nu de alta, dar dezastrul de la pompă nu pare să se pondereze curând și nici nu-ți poți lăsa tot salariul la benzinărie.

Orice mașină afișează un consum instant pentru a-ți da seama cât te costă să parcurgi 100 de kilometri. Dacă nu ai încredere în acea măsurătoare automată, ți-o poți face singur. Faci plinul la mașină, resetezi kilometrajul și vezi câți kilometri ai parcurs până ai ajuns cu rezervorul pe jumătate gol. Faci o împărțire simplă și îți dai seama dacă autoturismul din dotare este o gaură neagră din prisma consumului.

Consumul vă poate ajuta, de asemenea, să comparați diferite mașini de familie, astfel încât să puteți calcula și să bugetați cheltuielile cu combustibilul. Acest lucru este mai ușor dacă vă cunoașteți și kilometrajul mediu. Cu puțin calcul, vei putea ști care mașină de familie este cea mai practică pentru nevoile tale de conducere.

În ceea ce privește cele mai bune mașini în 2022 din punct de vedere al consumului de carburant, lista este următoarea:

- Suzuki Across

- Skoda Octavia

- Ford Focus

- Peugeot 308 SW

- Volkswagen Golf

- Toyota RAV4

Noutăţile partenerilor

comentarii: