image
Sursa foto: Getty Images

AC Milan pregăteşte primul transfer după confirmarea lui Pioli: Negocieri pentru un jucător de la Real Madrid

AC Milan a câştigat şi împotriva lui Sassuolo, 2-1, iar imediat după meci, conducerea clubului a anunţat că Stefano Pioli a semnat un nou contract, valabil până în 2022. A doua zi, oficialii lui Milan negociază transferul unui fotbalist de la Real Madrid.

Paolo Maldini şi Nicky Massara, directorii lui AC Milan, s-au întâlnit miercuri cu Fali Ramadani, impresaul lui Ante Rebic şi Luka Jovic. În primul rând, oficialii lui Milan au discutat despre posibilia achiziţie a lui Rebic, care este în acest moment sub formă de împrumut de la Eintracht Frankfurt.

Mai important însă a fost discuţia despre Luka Jovic, relatează presa din Italia. Atacantul sârb era pe lista lui Ralf Rangnick, care însă nu va mai ajunge la Milan, dar cu toate acestea, Jovic a rămas o ţintă pentru Milan. Real Madrid i-a stabilit un preţ de 50 de milioane de euro lui Jovic, însă el poate ajunge la Milan şi sub formă de împrumut, problema reală fiind salariul mare al fotbalistului - 10 milioane de euro net pe sezon.

De atacantul lui Real Madrid mai este interesată şi Napoli, care însă este foarte aproape de transferul lui Osimhen de la Lille.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: