image
Sursa foto: Nadejda Roșcovanu

Grosu, în apărarea lui Spânu: „Un om cumsecade și un bun organizator”; Ce spune întrebat dacă se pregătesc demisii în Guvern

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, îi ia apărarea vicepremierului Andrei Spânu, acuzat de liderul Platformei DA de fraudarea unor licitații în sectorul energetic.

„Sunt învinuiri nefondate. Vreau să le spun celor care ies cu așa acuzații să meargă la Procuratură și să prezinte argumente. În cred pe colegul meu, este un om de cumsecade. Și-a demonstrat talentul în domeniul afacerilor. Este un organizator bun. Am organizat împreună multe campanii electorale”, a declarat Igor Grosu în cadrul emisiunii on-line „Teritoria Svobodî”.

Într-un alt context, Igor Grosu a precizat că guvernarea nu intenționează să facă vreo schimbare în politica de cadre a Guvernului, inclusiv în contextul valului de scumpiri din ultima perioadă.

„Ne-a revenit o perioadă foarte complicată și noi acceptăm aceste provocări. Inflația ne-a lovit, dar noi vom găsi resurse pentru a crește veniturile oamenilor. Acum echipa muncește bine, în condiții deloc simple. Nu putem alege timpul când să venim la guvernare, dar putem alege cum să ne manifestăm în anumite situații”, a menționat liderul PAS.

Precizăm că președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Dinu Plângău, care anterior l-a acuzat pe Andrei Spânu de faptul că mai multe licitații din sectorul energetic au fost fraudate, a precizat la emisiunea Secretele Puterii de la Jurnal TV că a fost audiat în calitate de martor la Procuratura Anticorupție. „Mai multă informație nu vă pot spune la acest moment”, a precizat Dinu Plângău.

Noutăţile partenerilor

comentarii: