image
Sursa foto: Jurnal.md

OASIS prinde culoare: Au mai rămas zile numărate până la vopsirea fațadei

Lucrările la fațada OASIS Apartments sunt pe ultima sută de metri. În curând vom putea cu toții urmări fabulosul complex reidențial în ultima etapă a construcției.

Într-un video lansat recent managerii de vânzări ai companiei anunță că în mai puțin de 5 luni proprietarii vor putea deja face reparație în apartamente. Potrivit acestora, OASIS va fi finalizat nu mai târziu de luna Decembrie a acestui an.

Optați pentru apartamentul care vă inspiră zilnic prin panorame uimitoare.

Cele mai bune oferte de care puteți dispune sunt apartamentele de 57 și 67 m2 cu o compartimentare utilă. Prima rată minimală este de 6000 €, achitare comodă în timp de 7 ani. Fără graj, doar cu buletinul puteți beneficia de împrumut direct de la compania de construcție.

Investiți acum, cu gândul la ziua de mâine - alegeți complexul care vă oferă un trai confortabil, punându-vă pe tavă tot de ce aveți nevoie, economisindu-vă timpul și energia.

Complexul locativ Oasis susține modul sănătos de viață, motiv pentru care proiectul este prevăzut cu Sală de Fitness, Wellness & SPA by Aquaterra, locul care vă va ajuta să vă păstrați un tonus fizic bun, să vă umpleți de energie și să radiați.

Apelați pentru detalii: 069689333

Noutăţile partenerilor

comentarii: