image
Sursa foto: Getty Images

Fotbalul este lovit din toate părţile de noul coronavirus: Un nou club este băgat în izolare, după opt cazuri confirmate

Un fotbalist şi opt angajaţi ai clubului de fotbal Santos FC au primit rezultate pozitive la testele pentru COVID-19, a anunţat, luni, gruparea braziliană, citată de Xinhua.

Clubul paulista a menţionat, într-un comunicat, că toţi cei infectaţi sunt asimptomatici, însă au fost izolaţi ca măsură de precauţie, iar numele lor nu au fost dezvăluite. Santos a mai precizat că testele pentru depistarea anticorpilor au arătat că alţi trei jucători au fost anterior în contact cu virusul fără a şti acest lucru. Rezultatele au venit pentru 24 de jucători şi 45 de membri ai staff-urilor, toţi testaţi vineri la complexul de pregătire al clubului.

Guvernatorul statului Sao Paulo, Joao Doria, a afirmat săptămâna trecută că echipele din campionatul paulista pot relua antrenamentele de la 1 iulie, după ce orice activitate a fost suspendată de la mijlocul lunii martie.Tot luni, clubul Sao Paulo FC a anunţat că un jucător şi un angajat au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus. Brazilia are peste 1,1 milioane de cazuri confirmate de infectare cu coronavirus, dintre care 51.000 au fost fatale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: