Breaking News

image
Sursa foto: Instagram

A sărit ca o leoaică în apărarea lui Ronaldo. "Mizerabilii şi ipocriţii să nu-şi mai umple gura cu rahat"

Lăsarea lui Cristiano Ronaldo (37 de ani) pe banca de rezerve la meciul Portugalia-Elveţia, scor 6-1, a trezit o mulţime de reacţii.

Atât în favoarea deciziei selecţionerului Fernando Santos (68 de ani), cât şi în susţinerea cvintuplului Balon de Aur.

Modul în care s-a calificat Portugalia a fost remarcat de toată lumea, dar la fel de mult s-a vorbit şi despre situaţia lui Cristiano la Cupa Mondială Qatar 2022.

Una dintre surorile lui Cristiano, Elma Aveiro, cunoscută pentru reacţiile sale acide din social media, a "lovit" din nou. Ea a lansat un atac furibund la adresa celor care îi critică fratele pentru ce se întâmplă la Doha.

De-a lungul timpului, nu s-a ferit să-i critice dur pe cei de la Real Madrid, de la Man. United, chiar şi pe Messi, iar acum îi atacă pe portughezii care pare că au uitat tot ce înseamnă Cristiano Ronaldo pentru lusitani.

„Felicitări, Portugalia. Da, 'Ronaldo nu este etern. Da, din păcate, Ronaldo nu va juca tot timpul. Acum nu marchează goluri, e bătrân. Portugalia nu are nevoie de Ronaldo'.

Am ascultat această conversație. Tot ce a făcut înainte, nu contează ... .”, a scris Elma într-una dintre postări, citată de AS.com.

Dar nu a fost mulţumită cu ceea ce a transmis şi a revenit cu o nouă postare.

"Forţa Portugalia! A stat pe bancă şi s-a odihnit atât de bine. Să joace şi alţii este parte din joc. ... Am câştigat, iar acum să ne gândim la următorul meci. Le cer celor 1% dintre oameni, mizerabilii şi ipocriţii, să nu-şi mai umple gura cu rahat. Scuipă şi în farfuria din care au mâncat, iar cel mai rău este că idioţii ăştia vorbesc.

Sprijină Portugalia indiferent cine joacă. Este o echipă, nu e doar Ronaldo. Respectaţi echipa, antrenorul şi mai ales pe Ronaldo. Ronaldo va fi etern, nu va fi uitat niciodată pentru tot ce a făcut şi ce va face. Mândru de tine, frate, pentru tot ce eşti şi reprezinţi în lume. Încă eşti şi restul", a mai scris Elma Aveiro.

Dacă mai marchează cel puţin un gol la meciul din "sferturi" cu Maroc, Ronaldo ar ajunge la 9 reuşite la Mondiale şi l-ar egala pe marele Eusebio.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: