image
Sursa foto: jurnal.md

VIDEO Arbitru bătut de jucători: A folosit fanionul drept armă, dar n-a avut nicio șansă

Un arbitru din Etiopia a luată o bătaie zdravănă în timpul unui meci din campionat. Asta după ce o decizie a sa i-a scos din sărite pe jucători. Mai exact, în timpul meciului Defence Force - Welwalo Adigrat University, la scorul de 1-1, centralul a validat un gol pe final de partidă, deși jucătorii de la Welwalo susținau că mingea nu a intrat în poartă.

În câteva secunde, s-a iscat un adevărat scandal. Jucătorii nu au mai așteptat nimic și au sărit direct la bătaie, l-au alergat pe arbitru până pe pista de atletism, acolo unde i-au aplicat câteva lovituri.

În încercarea de a scăpa de fotbaliștii turbați de furie, arbitrul a smuls un fanion de la colțul terenului pentru a se apăra, însă n-a avut nicio șansă, mai ales după ce în ajutorul jucătorilor a sărit și unul dintre antrenori, care l-a lovit cu piciorul pe central, de mai multe ori, în timp ce acesta era la pământ.

Scandalul uriaș nu a rămas fără urmări. Antrenorul a fost demis pe loc, iar Federația a suspendat campionatul. Meciul Defence Force - Welwalo Adigrat University era capital pentru oaspeți, care, cu punctul pe care sperau să și-l adjudece, puteau spera la evitarea retrogradării.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: