image
Sursa foto: sport.es

OFICIAL | Barcelona și-a stabilit antrenorul pentru următorul sezon! Alte două transferuri de top pregătite

Joan Laporta, președintele clubului FC Barcelona, l-a confirmat în funcția de antrenor pe Ronald Koeman, care mai are contract cu formația catalană până în 2022.

După un sezon în care Barcelona a cucerit doar Cupa Spaniei, Joan Laporta a renunțat la căutarea unui nou antrenor și a decis să meargă în continuare pe mâna lui Koeman, care a fost instalat în august 2020.

"Vreau să anunț că am ajuns la un acord cu Ronald Koeman pentru continuarea sa la Barcelona în sezonul următor", a spus Laporta.

Potrivit presei din Spania, conducătorul catalanilor i-a cerut imperativ să revină la un sistem de joc 4-3-3, deși Koeman a încercat să implementeze formula cu 3 fundași. Mai mult, i-a dat chiar exemplul echipei feminine a Barcelonei, cea care a reușit o ”triplă” istorică în acest sezon.

Jurnalistul Fabrizio Romano susține că rămânerea lui Koeman va facilita alte două transferuri la Barcelona, după Eric Garcia și Sergio Aguero.

Koeman va forța aducerea conaționalilor Memphis Depay, atacant de 27 de ani, care rămâne liber de contract în această vară, după despărțirea de Lyon, și Georginio Winaldum, mijlocaș central de 30 de ani, care și-a încheiat contractul cu Liverpool.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: