image
Sursa foto: Top Leasing & Credit

Top Leasing & Credit, titularul mărcii CREDIT UŞOR celebrează 15 ani de activitate

Anul acesta celebrăm tocmai 15 ani de activitate! Ne mândrim cu experienţa obţinută şi zilnic lucrăm asupra perfecţionării serviciilor noastre de creditare. Cu fiecare analiză realizată, vrem să ajutăm cât mai mulţi oameni în obţinerea scopurilor dorite. Tocmai de aceea, cu ocazia acestei aniversări, tindem să fim mult mai aproape de tine! Cât de aproape? Ei bine, acum poți lua un împrumut nebancar rapid, în condiţii extrem de accesibile şi avantajoase.

Despre cum am ajuns aici

Să începem cu începutul! Top Leasing & Credit este o organizație de creditare nebancară înființată la data de 13 octombrie 2006, ca rezultat al unei investiții străine, directe în Republica Moldova. Dintotdeauna, prioritatea noastră au fost clienții și necesitățile lor. Inițial, compania s-a axat pe prestarea serviciilor de leasing financiar și pe acordarea împrumuturilor cu gaj. Iar din anul 2019, am început să acordăm și credite de consum, fără gaj. Astfel, din anul 2020, „Top Leasing&Credit” este titularul mărcii comerciale „Credit Ușor”.

Echipa Credit Uşor

Da, la noi sunt cei mai minunaţi oameni, şi o spunem cu multă mândrie! Succesul companiei este asigurat în mare parte de personalul companiei, creat dintr-o echipă dinamică de profesioniști, dar și datorită principiilor fundamentale utilizate în activitatea de zi cu zi. Personalul nostru acţionează cu promptitudine în analizarea în termeni cât mai scurt posibil a dosarelor, pentru luarea unei decizii favorabile clientului. Fiecare membru al echipei noastre este orientat spre client, oferind condiţii avantajoase şi prestând servicii de calitate, întrucât oricine poate beneficia de credite online urgente. Toată informația despre client oferită în scopul obținerii finanțării se utilizează și se păstrează conform legislației în vigoare. Oamenii noştri sunt garanția serviciilor excelente pe care le dezvoltăm și îmbunătățim în permanență pentru tine.

De ce să alegi anume Credit Uşor?

1001 de motive! În primul rând, dorim să ajutăm oamenii, inclusiv pe cei cu venituri reduse, să-și procure o locuință, un autoturism, să-și îmbunătățească condițiile de trai sau să-și dezvolte propria afacere, astfel contribuind la ridicarea nivelului și calității vieții cetățenilor din țară. Vrem să contribuim la educarea financiară a pieței, și anume de a oferi explicații privind noțiunile de creditare cât mai multor persoane, astfel încât fiecare să fie capabil să analizeze obiectiv o ofertă de creditare, să-și calculeze corect posibilitățile de achitare și să înțeleagă cât mai bine produsele creditare. Un împrumut fără gaj poate fi soluţia perfectă pentru oricine!

Eşti de acord că un credit până la salariu este ca un imbold financiar, care te ajută să depășești cu ușurință anumite situații neplăcute? Cu siguranţă că da. În timp, am adaptat oferta după client. Am înțeles că timpul este foarte prețios, iar când vine vorba de un credit rapid, îl oferim urgent și pe termen convenabil. În doar 15 minute obții confirmarea, iar pentru a semna contractul și a-ți primi banii cash sau pe cardul bancar, trebuie să te prezinți în oficiul nostru de pe adresa mun. Chișinău, Bulevardul Moscova 1/1. Mai simplu de atât nici nu poate fi!

Cu această ocazie dorim să mulțumim tuturor celor care au apelat la serviciile noastre și au avut încredere în noi!

comentarii: