image
Sursa foto: jurnal.md

Ministrul Pavel Voicu este internat în secția de reanimare

Săptămâna trecută, după efecturea testului Voicu a fost confirmat pozitiv la covid-19. Acesta se află în secția reanimare și urmează tratamentul.

Ministru al Afacerilor Interne Pavel Voicu confirmă că este internat în spital fiind din nou testat pozitiv cu noul coronavirus. Voicu a fost deja o dată infectat cu covid-19 în luna mai.

„În legătură cu informațiile publicate pe rețelele de socializare, în legătură cu starea mea de sănătate vin cu o precizare pentru a nu lăsa loc de unele interpretări.

În luna septembrie am depistat o problemă de sănătate care a provocat brusc slăbirea imunității, iar din acest motiv am devenit vulnerabil în fața infecției cu Covid-19.

Săptămâna trecută, după efecturea testului am fost confirmat pozitiv la coronavirus. La moment sunt internat în spital, în Secția de reanimare și urmez tratamentul. Starea sănătății mele s-a îmbunătățit și sper că în timpul apropiat voi reveni la muncă.

Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră și protejați-vă, respectânt toate măsurile necesar”, scrie acesta pe pagina sa de Facebook.

voicuvoicu

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: