image
Sursa foto: jurnal.md

Munteanu îi solicită dezmințiri lui Ciocoi: „Să facă publice numele celor care au făcut lobby contra drumurilor bune”

Vicepreședintele Platformei DA, deputatul Igor Munteanu, respinge categoric declarațiile premierului interimar Aurel Ciocoi, precum că Platforma DA ar fi fost una din formațiunile care ar fi solicitat moratoriu pe asfaltul european, și le califică drept calomnii și încercări de manipulare josnică. Igor Munteanu cere dezmințire publică din partea premierului și solicită ca acesta să facă publice numele celor care, chipurile, au făcut presiuni asupra sa.

„Nu putem tolera ambiguitățile unor afirmații hazardate ori manipulative, fie ele și ale primului ministru. Ar face bine să facă publice numele celor care au făcut lobby contra drumurilor cu asfalt rezistent european. Cerem politicienilor să răspundă pentru cuvintele lor. Echipa Platforma DA este echipa faptelor, nu a vorbelor sau ambiguităților”, a declarat deputatul.

Amintim că premierul interimar a afirmat recent în cadrul unei emisiuni televizate că ar fi fost presat să pună moratoriu pe asfaltul european și a specificat că presiunile au fost făcute de PSRM, PAS și Platforma DA și că ar fi fost sunat personal de anumiți deputați ai acestora.

Citeşte mai mult despre

comentarii: