image
Sursa foto: jurnal.md

Dr. Komarovski, despre isteria Mitropoliei RM privind „microciparea” de către Bill Gates: „Spuneți-le să nu se facă de râs”

Renumitul medic ucrainean Evghenii Komarovski califică drept ridicole afirmațiile Mitropoliei Chișinăului despre pericolul „microcipării” populației de către Bill Gates, unul dintre cele mai răspândite fake-news-uri de la izbucnirea pandemiei COVID 19.

Invitat al emisiunii „Dialoguri” cu Vlad Kulminski, la Jurnal TV, doctorul Komarovski a spus ce crede despre vaccinarea împotriva COVID-19 și a comentat isterizarea populației cu fake-news-uri în acest context.

„Dacă aveți cunoștințe influente în biserica voastră, transmiteți-le de la mine un sfat: să nu se facă de râs. Pe urmă le va fi foarte rușine”, a spus Komarovski.

„Dacă ei ar fi discutat despre includerea lui Bill Gates în rândul celor sfinți, ar fi fost mai mult adevăr în asta decât încercarea de a-l învinui de microciparea oamenilor. E ridicolă însăși ideea. Cu cetățenii RM poți să faci orice și fără cipuri. La fel și cu cetățenii Ucrainei. Pentru că suntem săraci și fără drepturi. De aceea suntem absolut controlabili. Și îl învinuim acum pe Bill Gates, care a investit sute de miliarde de dolari în programe de învățământ, a finanțat programe de vaccinare, care i-a învățat practic alfabetul pe milioane de copii și a salvat milioane, dacă nu sute de milioane de copii?”, a declarat medicul ucrainean.

Komarovski a mai spus că nimeni nu poate fi obligat să se vaccineze și că acest lucru pur și simplu nu se va întâmpla. Totodată, a adăugat că odată ce va apărea un vaccin împotriva COVID 19, îl va primi cu prima ocazie și va avea grijă ca și părinții lui să o facă.

Cât despre biserică, medicul a menționat că anume acolo există cel mai mare pericol de infecție. „Biserica e locul unde nu există ventilare, oamenii se molipsesc ușor, oamenii sărută unele și aceleași obiecte”, a adăugat Komarovski.

Amintim că pe 19 mai Sinodul Bisericii Ortodoxe din Moldova, în frunte cu Mitropolitul Chişinăului şi al întregii Moldove au semnat o declarație în care se declară împotriva vaccinării obligatorii împotriva COVID 19, în condițiile în care un vaccin nici nu a fost creat încă, iar vaccinare obligatorie nici nu există.

„Opinia publică din multe state europene, protestează contra obligativității vaccinurilor, mai ales a vaccinului contra COVID-19, deoarece le consideră o cale prin care sistemul antihristic mondialist dorește să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G. În Parlamentul Italiei a fost formulat de către o deputată în mod oficial cererea de arestare a infractorului internațional Bill Gates, care este acuzat de faptul că este un criminal împotriva umanității, că a provocat prin vaccinuri moartea a 500.000 de copii în India, că susține ideea de genocid pentru reducerea populației planetei. Bill Gates este considerat principalul responsabil pentru crearea tehnologiei de microcipare a populației, prin intermediul unui vaccin care să introducă în trup nanoparticule care reacționează la undele transmise de tehnologia 5G și permit sistemului să îl controleze pe om de la distanță”, se spune în declarația Mitropoliei Moldovei.

Диалоги с Владом Кульминским, гость Доктор Евгений Комаровский Posted by JurnalTV.md on Friday, 29 May 2020

Noutăţile partenerilor

comentarii: