image
Sursa foto: Instagram

Georgina Rodriguez a dezvăluit cum rămâne Cristiano Ronaldo în formă maximă la 35 de ani! Odihna este cheia succesului

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a marcat al 750-lea gol al carierei și trăiește "a doua tinerețe" în tricoul lui Juventus. Partenera sa, Georgina Rodriguez, a dezvăluit secretul din spatele formei de invidiat a starului portughez.

Cristiano Ronaldo a marcat împotriva echipei pregătite de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, în victoria cu 3-0, din grupele UEFA Champions League. Astfel, lusitanul a atins impresionanta bornă de 750 de goluri reușite în carieră. CR7 este impresionant și la 35 de ani, starul lui Juventus înscriind de 10 ori în opt partide în acest sezon. Georgina Rodriguez, logodnica sa, a postat o fotografie prin care explică forma fizică și sportivă de invidiat a fotbalistului.

Cei doi se odihnesc pe o saltea-minune, în valoare de 35 de mii de euro. Georgina a publicat pe rețelele sociale o fotografie în patul imens: "E timpul mărturisirilor! Ziua mea începe când mă întind în patul meu. Dormind de parcă aș fi pe un nor, acesta este secretul care îmi permite să-mi duc ritmul agitat al vieții. Din prima zi, am observat diferența și nu aș schimba-o pentru nimic", a scris modelul pe contul său de Instagram.

În minutul 57 al jocului dintre Juventus și Dinamo Kiev, Cristiano Ronaldo și-a trecut numele pe lista marcatorilor pentru a 750-a oară în carieră. În urma golului special, starul lusitan le-a transmis un mesaj fanilor, pe rețelele sociale.

"750 de goluri, 750 de momente fericite, 750 de zâmbete pe fețele suporterilor. Mulțumesc tuturor coechipierilor și antrenorilor care m-au ajutat să ating acest uimitor număr, le mulțumesc și adversarilor care m-au făcut să muncesc mai mult în fiecare zi", a scris CR7.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: