image
Sursa foto: politia.md

Doi tineri din Criuleni au fost răpiți de un grup de indivizi în urma unui conflict // VIDEO

Doi tineri de 17 și 20 de ani au fost răpiți și agresați de un grup de indivizi, după ce și-au dat întâlnire pentru a soluționa un confict. Totul a avut loc ieri într-o localitate din Criuleni.

Poliția a fost alertată în seara zilei de 22 iulie despre faptul dispariției minorului de 17 ani.

Iar în urma investigațiilor s-a stabilit că acesta împreună cu alți prieteni, în urma unei înțelegeri telefonice prealabile, au plecat să se întâlnească cu câteva persoane, pentru soluționarea unui conflict mai vechi.

„În jurul orei 02:40, aceștia s-au întâlnit pe un teren din satul Hârtopul-Mare, unde s-au apropiat două automobile din care au coborât un grup de persoane cu vârste cuprinse între 22-25 ani. O parte din tinerii aflați deja la fața locului au fugit, rămânând doar minorul de 17 ani și tânărul de 20 de ani. Ulterior, cei doi, au fost urcați forțat într-un automobil, unde au continuat amenințările verbale, iar după câțiva kilometri parcurși au fost lăsați în apropierea unui iaz”, au relatat forțele de ordine.

Pe cazul dat a fost pornită cauza penală, bănuiții fiind reținuți pentru 72 ore. Aceștea riscă până la zece ani de pușcărie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: