image
Sursa foto: captură video Jurnal.md

Andrei Năstase spune că îl va acționa în judecată pe Renato Usatâi pentru acuzațiile că ar fi primit bani de la Dodon

Liderul Platforma DA, Andrei Năstase, afirmă că îl va acționa în judecată pe Renato Usatâi, după ce acesta a declarat în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, că Igor Dodon ar fi cheltuit sume impunătoare pentru așa-numiții „candidați spoileri" din turul I al alegerilor prezidențiale, și că Andrei Năstase ar fi unul dintre aceștia.

„Prezentator: - Îl veți acționa în judecată pe Renato Usatâi pentru aceste afirmații? Bineînțeles, i-am și trimis o scrisoare prin care am solicitat să-și ceară public scuze pentru inerțiile pe care le-a făcut. Să o luăm încetișor, va veni timpul când vor răspunde și Dodon și Usatâi și Șor”, a declarat Andrei Năstase în cadrul talk-showului „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Înainte de turul II al alegerilor prezidențiale, Renato Usatâi, afirma că planul lui Igor Dodon era ca Andrei Năstase să ajungă premier după prezidențiale. Andrei Năstase a declarat că totul a făcut parte dintr-o strategie, și că toate aceste declarații au fost minciuni.

Usatâi nu este primul care face asemena acuzații, m-am obișnuit cu asemnea lucruri. Toate astea fac parte dintr-o scenografie și de mine nu s-a lipit nicio etichetă. Laudele lui Igor Dodon în adresa mea a fost o strategie. Nu lucrez cu ipoteze, iar ipoteza care a fost promovată că ar exista înțelegri între Năstase și Dodon, și alte speculații. Acestea au fost exploatate atât de intens și printre oameni ca minciuni, informații toxice și fake news. Însă, se cunoaște că eu am fost primul care a depus denunțuri împotriva lui Dodon atunci când a fost nevoie. Atât de mult s-a manipulat în opinia publică”, a mai declarat Andrei Năstase.

Emisiunea poate fi urmărită integral aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: