image
Sursa foto: jurnaltv.md

Serial de excepție la Jurnal TV! Din 1 martie, aflați povestea lui Escobar, cel mai bogat criminal al ultimului secol

Cel mai bogat și notoriu traficant de droguri din istorie, Pablo Escobar, își spune povestea la Jurnal TV. Începând cu 1 martie, în fiecare zi de luni până joi, la 22:00, urmăriți doar la Jurnal TV serialul biografic de excepție: „Pablo Escobar – Baronul Răului”.

Acest serial captivant prezintă viața infamului Pablo Escobar, care a ajuns de la hoț mărunt - la conducător al unui imperiu al drogurilor.

Supranumit „Regele Cocainei”, Escobar a fost cel mai bogat criminal din istorie, cu o avere netă cunoscută estimată la 30 de miliarde de dolari (în anii 1990) și aproximativ 100 de miliarde de dolari dacă sunt incluși și banii ascunși prin diverse locații din Columbia.

Promo Pablo Escobar

Pablo Escobar, baronul răului 🎬 🎥 Acest serial prezintă viața infamului Pablo Escobar, de la hoț mărunt la conducător al unui imperiu al drogurilor. Pablo a fost un celebru baron al drogurilor columbian, care la apogeul carierei sale deținea 80% din traficul de cocaină la nivel mondial. 🌍 Supranumit „Regele Cocainei ”, acesta a fost cel mai bogat criminal din istorie, cu o avere netă cunoscută estimată la 100 de miliarde de dolari. 💰 Premiera serialului va avea loc pe 1 martie. 🔥

Posted by JurnalTV.md on Thursday, 18 February 2021

Pablo Escobar a început să-și dezvolte afacerile cu cocaină în 1975. În anii 80, Escobar deja devine cunoscut internațional pentru trafic cu droguri în SUA, Mexic, Puerto Rico și Republica Dominicană. Datorită influenței dobândite, Escobar avea susținerea oficialilor guvernamentali, judecătorilor și politicienilor, cărora obișnuia să le aplice ultimatumul: sau acceptă mită sau vor fi asasinați.

Cea mai cunoscută aplicare a acestui procedeu a avut loc în campania electorală din 1989, când a ordonat asasinarea a trei dintre cei cinci candidați la președinție. Alte acțiuni sângeroase atribuite lui Escobar sunt: bombardarea zborului Avianca 203 și a unei clădiri din Bogota, dar și luarea cu asalt a Tribunalului Suprem Columbian, soldată cu uciderea a mai mult de jumătate dintre judecători.

În cei aproape 18 ani în care a condus cel mai mare imperiu al drogurilor, numele de Pablo Escobar este asociat cu uciderea a peste 200 de politiști și 600 de civili.

În fiecare zi, de luni până joi, de la ora 22:00, fiți cu ochii pe Jurnal TV pentru un nou episod din serialul „Pablo Escobar - Baronul Răului”.

EscobarEscobar

EscobarEscobar

EscobarEscobar

EscobarEscobar

EscobarEscobar

EscobarEscobar

Citeşte mai mult despre

comentarii: