image
Sursa foto: pdm.md

Ex-ministrul Agriculturii, acuzat că a obligat primari să aducă lume la un hram ca Plahotniuc să poată face baie de mulțime

Ex-ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Vasile Bâtcă, este acuzat că a obligat mai mulți primari din raionul Nisporeni să aducă oameni la hramul de la Vărzărești, doar ca șeful PD, Vladimir Plahotniuc, să poată face baie de mulțime. Declarația aparține deputatei PLDM, Maria Ciobanu.

„Sunt momente când vrei să dai a lehamite din mână, spunând: Vai de tine, neamule! Cum poți să ajuți acești oameni, dacă nu le pasă nici de soarta lor, nici de a copiilor, care vor trebui să întoarcă miliardele furate? Ascultați ce povești spune pe la hramuri acest hoț! Cică el s-a rătăcit puțin pe la Chișinău, dar acolo, la țară, îi este gândul... Spune-le, Plahotniuc, exact pe unde ai rătăcit zeci de ani, povestește-le despre „îndeletnicirile” tale preferate, despre câți oameni ai nenorocit, cum ai ajuns în politică și ce „realizări” are BRIGADA ta... „Băgătorul de seamă” al PDM din teritoriu, Vasile Bâtcă, i-a „invitat”, de fapt, obligându-i pe toți primarii să aducă cât mai mulți cetățeni la Vărzărești, pentru a putea Plaha face „baie” de oameni! Primarul de Vărzărești, Constantin Ungureanu, un liberal „unionist” agramat, transformat peste noapte într-un trandafir ofilit, i-a urat oaspetelui „de seamă” Plahotniuc „prosperare familiei și înțelepciune!”. „Tu-i neamul nevoii!”, Mihai Eminescu”, afirmă deputata.

Vasile Bâtcă nu a comentat deocamdată acuzațiile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: