image
Sursa foto: Getty Images

OFICIAL | Neymar a anunțat echipa la care va juca în sezonul următor: Vreau să revin în finală

Neymar (28 de ani) a fost foarte dezamăgit la capătul finalei Ligii Campionilor dintre PSG și Bayern Munchen, scor 0-1, însă starul francezilor este dispus să revină și mai motivat.

Brazilianul a anunțat că va rămâne la Paris Saint-Germain și în sezonul 2020/2021, în ciuda faptului că, în trecut, a recunoscut că și-ar fi dorit să plece din Franța.

De asemenea, presa catalană susținea că Neymar a redevenit o prioritate pentru Barcelona, după ce Lionel Messi i-a anunțat pe conducătorii clubului că își dorește să plece. Formația de pe Camp Nou este nevoită acum să se reorienteze, cel puțin pentru sezonul următor.

"Rămân aici și vreau să mă întorc în finala Ligii Campionilor", a spus Neymar, pentru revista oficială a clubului, citat de L'Equipe.

Neymar este în continuare cel mai scump fotbalist din lume. Brazilianul a fost adus la Paris în 2017, de la FC Barcelona, după ce formația de pe Parc des Princes a achitat clauza de reziliere în valoare de 222 de milioane de euro. Înțelegerea sud-americanului cu campioana Franței expiră în iunie 2022.

În sezonul încheiat recent, Neymar a reușit 19 goluri în cele 27 de partide disputate și a câștigat titlul în Ligue 1, Cupa și Cupa Ligii Franței.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: