image
Sursa foto: Cargo

Liderul trupei Cargo, Adi Bărar, a decedat la vârsta de 61 de ani; A fost răpus de Covid

Liderul trupei Cargo, Adi Bărar, a decedat, la două săptămâni de la internarea cu Covid. Avea 61 de ani și suferea de unele afecțiuni mai vechi.

Anunțul a fost făcut pe contul oficial al trupei rock Cargo, în această dimineață:

„Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Bărar! 15.01.1960 – 08.03.2021.
Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ Voi fi aproape de voi!”

Pe 25 februarie liderul și fondatorul trupei Cargo a fost confirmat cu Covid-19 şi internat în stare gravă pe Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara, scrie Biziday.

Cargo a fost înfiinţată în 1985, la Timișoara, iar în 2015 membrii trupei au primit Ordinul Cultural în Grad de Cavaler de la preşedintele României, Klaus Iohannis.

Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană... Publicată de CARGO pe Duminică, 7 martie 2021

Noutăţile partenerilor

comentarii: