image
Sursa foto: Profimedia

Selecționerul Croației, mesaj războinic înaintea duelului cu Brazilia, din "sferturile" Mondialului din Qatar

După ce a trecut de Japonia în "optimi", Croația va da peste Brazilia în sferturile de finală, într-un duel programat pe 9 decembrie, de la ora 17:00, pe Education City Stadium din Doha.

Deși Brazilia este văzută drept marea favorită în duelul contra croaților, Zlatko Dalic anunță că echipa se va lupta până la final cu sud-americanii. Selecționerul Croației este gata să-și joace șansa împotriva lui Neymar&co și a dezvăluit ce mesaj le-a transmis elevilor săi în vestiar.

"Vom aștepta Brazilia și nu ne vom preda. Vom da tot ce putem și vom juca din suflet. Această generație este una rezistentă, care nu se dă bătută și reflectă spiritul poporului croat, care a trecut prin atât de multă durere.

Echipa națională a Croației aduce atât de multă mândrie și bucurie oamenilor noștri. Le oferim încredere că ziua de mâine poate fi mai bună. Suntem o generație nouă de fotbaliști croați. 18 dintre ei nu au fost la Cupa Mondială din Rusia. Și le-am spus: 'Asta este șansa voastră de a face istorie!'. Am făcut-o, noii jucători au șansa lor.

Întotdeauna spun același lucru, nu subestimați poporul croat! Dacă o faceți, veți regreta. Vom merge până la capăt”, a declarat Zlatko Dalic, după Croația – Japonia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: