image
Sursa foto: Getty Images

Scos la vânzare de Juventus, Cristiano Ronaldo visează să revină la Real Madrid. Reacția bizară a fostului său club

Juventus plănuiește să se despartă de Cristiano Ronaldo în vara lui 2021, ca să scape de salariul de 31 de milioane de euro al portughezului și să își recupereze măcar o parte din investiție.

Starul lusitan, în vârstă de 35 de ani, are contract până în 2022, iar italienii au de gând să îl vândă la finalul actualei stagiuni, ca apoi să nu fie în situația să-l piardă gratis.

Cristiano are o mulțime de variante, cea mai vehiculată fiind PSG. Ronaldo s-a mai aflat în negocieri cu bogații de la Paris. În 2019, după victoria chinuită a lui Juventus în fața lui Lokomotiv Moscova, din grupele UCL, scor 2-1, portughezul a fost la un pas să meargă în Franța.

Manchester United, echipă la care lusitanul a jucat în trecut, este și ea interesată să-l aducă pe Ronaldo. Pe Old Trafford, Cristiano a evoluat în aproape 200 de partide și a marcat 84 de goluri, fiind și astăzi iubit de fanii ”diavolilor”.

O altă variantă pentru fotbalistul de la Juventus este o aventură în afara Europei. Cristiano ar putea ajunge, pe bani mulți, în SUA sau undeva în țările arabe, scrie Cuatro Deportes, care subliniază însă că marea dorință a lui Ronaldo este să se întoarcă la Real Madrid.

Vedeta lusitană a evoluat pe Santiago Bernabeu între 2009 și 2018, perioadă în care a cunoscut gloria absolută. Patru trofee UEFA Champions League a luat Ronaldo cu echipa din capitala Spaniei, printre alte distincții.

El a devenit o legendă la Real și, în plus, la Madrid a cunoscut-o pe iubita sa, Georgina Rodriguez, cu care și-a întemeiat o familie.

Din păcate pentru Cristiano Ronaldo, formația spaniolă nu ia în calcul să-l readucă pe portughez, potrivit Cuatro Deportes. ”Cei de la Real Madrid îi sunt recunoscători lui Ronaldo pentru ce a făcut la club, dar consideră că între cele două părți s-a încheiat tot”, scriu jurnaliștii iberici.

”Atacantul va reveni pentru a primi un tribut, atunci când se va putea, dar nu pentru a fi sub comanda antrenorului”, adaugă ziariștii de la sursa citată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: