Femeia spune că se întorcea de la magazin, moment în care a fost atacată și bătută cu pumnii în cap și picioarele în burtă, apoi înjurată de către primarul Mihai Catan, membrul al PD, și rudele sale.

„Primarul îmi dădea cu pumnii în cap. Au început să mă pălească cu pumnii în cap, cu picioarele în burtă și fund. Mă numeau „cățea”, „pi*******”... M-au întrebat de ce dau generatorul domnului Nicolae (n.r. agent economic)”, spune Ioana Mircea.

Totul ar fi pornit de la faptul că Ioana Mircea, femeia bătută, ar fi permis unui agent economic din localitate să instaleze două generatoare de curent electric prin care se alimenta magazinul alimentar cu energie electrică, după ce i-a fost tăiat curentul.

Acest lucru a fost sesizat de primar, iar la câteva zile femeia a rămas și ea fără curent electric.

La fața locului a sosit o ambulanță care i-a acordat îngrijiri medicale victimei. Poliția a fost solicitată pentru a cerceta cazul.

Unii oameni din localitate spun că, acum câteva luni, primarul ar fi bătut un localnic și ar fi scăpat basma curată.

De cealaltă parte, primarul Mihai Catan a declarat pentru Jurnal.md: „Nu am văzut-o de vreo trei luni. Nici nu am vorbit cu ea vreodată. Habar n-am de ce mă acuză de asemnea lucruri”.