image
Sursa foto: Getty Images

Joao Felix a câștigat premiul Golden Boy 2019! Topul complet al jucătorilor nominalizați

Joao Felix, de la Atletico Madrid, este fotbalistul care a câștigat premiul Golden Boy 2019, distincție acordată celui mai bun tânăr jucător al anului.

Sportivul portughez în vârstă de 20 de ani a ajuns la formația de pe Wanda Metropolitano în vară, pentru 126 de milioane de euro. Felix a fost transferat de la Benfica, unde a înscris, pentru echipa mare, 20 de goluri, dar a reușit și 11 assist-uri.

"Vreau să le mulțumesc celor de la Tuttosport pentru că mi-au acordat mie premiul de anul acesta, sunt extrem de mândru. Este doar a doua oară când un jucător de la Atletico Madrid a câștigat premiul acesta și sunt foarte fericit", a spus Joao Felix.

"Vreau să le mulțumesc și celor de la Benfica, în principal antrenorului Bruno Lage, pentru tot ce a făcut pentru mine și familia mea, va rămâne întotdeauna un apropiat de al meu", a mai zis portughezul.

Joao Felix a bifat deja 13 partide pentru echipa antrenată de Diego Simeone, în care a marcat de trei ori și a pasat decisiv o dată.

Cel care s-a clasat pe locul al doilea a fost Jadon Sancho, englezul celor de la Borussia Dortmund, în timp ce podiumul a fost completat de Kai Havertz, jucătorul lui Bayer Leverkusen.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: