image
Sursa foto: Profimedia

Mauricio Pochettino, acord cu PSG! Câți bani primește antrenorul pentru rezilierea contractului

Antrenorul argentinian Mauricio Pochettino (50 de ani) a ajuns la un acord cu conducerea clubului PSG pentru rezilierea contractului, potrivit L'Equipe .

După negocieri care au durat două săptămâni, Mauricio Pochettino a acceptat să plece de la echipa pariziană, deși a câștigat titlul în Ligue 1.

Potrivit L'Equipe, Pochettino și staff-ul său vor primi 10 milioane de euro pentru rezilierea contractelor. Documentele au fost semnate în cursul zilei de joi.

Mauricio Pochettino a venit la PSG în ianuarie 2021 și mai avea contract până în vara anului 2023.

Mauricio Pochettino a câștigat trei trofee cu PSG (titlul în Ligue 1, în 2022, Cupa Franței, în 2021, Supercupa Franței, în 2021). Argentinianul a mai pregătit echipele Espanyol, Southampton și Tottenham.

PSG s-a înțeles deja cu un antrenor! Este vorba despre francezul Christophe Galtier (55 de ani), care s-a despărțit de Nice pe 27 iunie .

Conform L'Equipe, Galtier va semna un contract pe doi ani cu PSG. Joi dimineață, antrenorul francez a venit la baza de pregătire a parizienilor, Camp des Loges.

Christophe Galtier și-a început cariera de antrenor în 1999, ca secund la Marseille. A fost antrenor principal abia în 2009, la Saint-Etienne, echipă la care a stat până în 2017.

În 2017, Galtier a ajuns la Lille, reușind să câștige campionatul în 2021, apoi a mers la Nice.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: