image
Sursa foto: Getty Images

Vestea care i-a pus pe jar pe fanii lui Liverpool! Jurgen Klopp pregătește un transfer de senzație în această iarnă

Jan Aage Fjortoft, fostul jucător norvegian, a făcut un anuț care i-a pus pe jar pe fanii lui Liverpool. Se pare că, "potrivit unei surse foarte bune din Germania", campioana Europei este favorită pentru transferul lui Jadon Sancho, puștiul-minune (19 ani) de la Borussia Dortmund.

Fostul jucător din Bundesliga și Premier League susține că internaționalul englez de la Dortmund își dorește să plece cât mai repede de la formația din Germania și că ar putea ajunge pe Anfield chiar în această iarnă.

Chiar dacă The Telegraph anunța că în pole-position pentru Sancho se află Manchester United, se pare că jucătorul poate ajunge în echipa "cormoranilor". Jucătorul de 19 ani nu ar avea cea mai bună relație cu staff-ul tehnic de la Borussia Dortmund, din cauza problemelor disciplinare ale fotbalistului.

Jadon Sancho, unul dintre cei mai importanți jucători ai momentului de la Borussia Dortmund, a fost lăsat pe banca de rezerve la meciul cu Barcelona, terminat cu victoria catalanilor, scor 3-1, din motive disciplinare, potrivit Goal.

Se pare că englezul a întârziat la una dintre întâlnirile echipei, lucru care l-a scos din sărite pe Lucien Favre, antrenorul Borussiei. Mai mult, Sancho a întârziat și la mic dejun, dar și la unul dintre antrenamente, susține aceeași sursă.

Oricum, jucătorul de 19 ani al nemților a fost introdus după pauză, în debutul reprizei secunde. Sancho a fost singurul jucător care a reușit să marcheze în poarta apărată de Marc-Andre ter Stegen, goalkeeper-ul Barcelonei. Tot el a avut un nou șut periculos, însă portarul german a avut o intervenție de excepție și a evitat un nou gol.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: