image

O fabrică din Florida a lansat cutii de bere cu fotografii ale unor câini care pot fi adoptaţi

O fabrică din Florida a lansat cutii de bere pe care au fost imprimate fotografii ale unor câini care pot fi adoptaţi, potrivit CNN.

Motorworks Brewing, din oraşul Bradenton, a lansat cele patru tipuri de cutii de bere, cu imagini în care apar patru câini diferiţi şi poveştile lor, în seria Adoptable Dog Cruiser Kölsch pentru o cauză nobilă.

„Există alte sute de câini în adăpost care aşteaptă să găsească un cămin şi acesta este scopul. Nu doar ca cei patru câini să fie adoptaţi, este vorba despre conştientizare şi strângere de fonduri, în general”, a spus un reprezentant al Motorworks Brewing.

Veniturile obţinute din vânzarea acestor cutii de bere vor merge către adăpostul din Manatee care vrea să construiască un nou complex. Doi dintre cei patru câini au fost adoptaţi încă din ziua lansării cutiilor, scrie News.ro.

„Este un mod de a aduce alături oameni buni de bere bună, animale bune şi băieţi buni”, a mai spus Elwonger. „Răspunsul primit în urma acestui proiect a fost copleşitor. Am primit nenumărate apeluri telefonice şi mesaje”.

Cutiile sunt disponibile în variante de 4, pentru 9 dolari, şi de 24, pentru 40 de dolari.

Citeşte mai mult despre

comentarii: