image
Sursa foto: Getty Images

Argentinienii sunt liniştiţi: Messi este foarte bine şi asta ne motivează

Argentina poate rămâne liniştită, "Messi este foarte bine", a dat asigurări fundaşul Cristian Ansaldi, înaintea meciului cu Croaţia, unul crucial pentru vedeta Barcelonei, după semieşecul cu Islanda (1-1) din debutul Cupei Mondiale 2018.

"Evident, ştim cu toţii ce reprezintă Messi pentru noi, dar şi pentru ţara noastră. Mulţumim lui Dumnezeu, el nu este doar cel mai bun de pe teren, dar şi în afara lui. El este foarte bine, iar acest lucru ne motivează", a declarat fundaşul lui Inter Milano, care a evoluat sub formă de împrumut în sezonul trecut la Torino.

Messi a dat dovadă de semne de slăbiciune contra Islandei în deschiderea turneului, ratând un penalty.

"Noi suntem toţi alături de el. El ştie că poate conta pe sprijinul nostru mai mult ca niciodată. Suntem aici ca să-l ajutăm în fiecare moment şi, evident, vom fi lângă el, iar acest incident nu va schimba nimic", a spus, la rândul său, Paulo Dybala.

Selecţionata "Albiceleste" va întâlni Croaţia joi, de la ora 21:00, la Nizhny Novgorod. Presiunea este pe argentinieni, deoarece o înfrângere poate pune punct prematur ambiţiilor de calificare în optimile competiţiei.

După primele meciuri, Croaţia conduce Grupa D, cu 3 puncte, în urma victoriei cu 2-0 în faţa Nigeriei. Argentina şi Islanda au câte un punct, după egalul de sâmbătă (1-1).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: