image
Sursa foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea! Imediat după Portugalia - Elveția, a vorbit despre oferta ”faraonică” de la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost doar rezervă în meciul Portugalia - Elveția 6-1, din optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar.

Starul naționalei Portugaliei a fost introdus în teren abia în minutul 73 și nu s-a remarcat decât cu un gol marcat dintr-un ofsaid evident, anulat de brigada de arbitri. La finalul jocului, vizibil nemulțumit de situația în care se află, Cristiano Ronaldo a salutat scurt galeria lusitană și a plecat rapid la vestiare, fără să sărbătorească pe teren alături de coechipierii săi calificarea în sferturile Cupei Mondiale.

Înaintea partidei contra Elveției, Marca a anunțat că Ronaldo, liber de contract după despărțirea de Manchester United, a bătut palma cu Al-Nassr și va semna un contract valabil două sezoane și jumătate, perioadă la capătul căreia va fi mai bogat cu aproximativ 500 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo a vorbit despre acest lucru la scurt timp după meci. CR7 a negat că ar fi ajuns la o înțelegere cu gruparea din Arabia Saudită: ”Nu, nu e adevărat (n.r.- că a ajuns la un acord cu Al-Nassr). Nu e adevărat”, a transmis lusitanul, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano. Sursa menționată anterior susține că oferta este în continuare ”pe masa” lui Ronaldo, însă portughezul este deocamdată concentrat pe ceea ce se întâmplă în Qatar.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: