image
Sursa foto: Getty Images

Probleme tot mai mari pentru Barcelona! Ce le-a cerut Josep Maria Bartomeu jucătorilor

După ce jucătorii Barcelonei au fost de acord să renunțe la 70% din salariu pentru a ajuta clubul în perioada pandemiei de coronavirus, Josep Maria Bartomeu, președintele catalanilor, i-a rugat pe fotbaliști să accepte o nouă reducere salarială.

COVID-19 a lovit puternic economia fotbalului, iar multe dintre echipele mari au redus salariile jucătorilor pentru a putea supraviețui acestei crize financiare.

Bartomeu s-a prezentat la unul dintre antrenamentele campioanei Spaniei și i-a rugat pe jucători să accepte o nouă scădere a salariilor, potrivit CAT Radio.

Se pare că Barcelona ar avea nevoie de mai puțin de 10 milioane de euro la nivelul întregului staff, sumă pe care ar trebui să o obțină dacă jucătorii ar fi de acord cu rugămintea președintelui campioanei Spaniei.

Mai mult, se pare că oficialii Barcelonei se gândesc să solicite o renegociere a contractelor pentru sezonul viitor, tot din cauza crizei economice. Deocamdată, jucătorii nu au oferit un răspuns pentru noua cerință a președintelui formației blaugrana.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: