image
Sursa foto: border.gov.md

Un ucrainean a încercat să traverseze frontiera cu 1300 de pastile ascunse printre lucrurile personale

Un cetățean ucrainean este documentat pentru transportarea ilegală a preparatelor medicamentoase. Acestea erau ascunse printre bunurile personale în încercarea de a fi tăinuite de la controlul vamal.

Cazul a fost înregistrat pe sensul de ieșire din Republica Moldova, de către polițiștii de frontieră în comun cu reprezentanții Serviciului Vamal.

La linia de control s-a apropiat un autocar care efectua ruta regulată pe direcția Odesa - Sofia. Conform analizei de risc, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră și inspectori vamali au efectuat verificări suplimentare asupra bagajelor.

În rezultatul acțiunii, au fost depistate printre lucrurile personale ale unui pasager, 13 cutii a câte o sută de comprimate fără acte de însoțire. Acestea erau camuflate în vederea transportării ilicite peste frontiera de stat.

Persoana, originară din Ucraina în vârstă de 25 ani, a comunicat că produsele respective le-a obținut de la un necunoscut și urmau să ajungă în orașul Varna din Bulgaria.

Pastilele au fost confiscate și transmise către efectuarea expertizei. Tânărul și-a întrerupt călătoria și este documentat conform legislației în vigoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: