image
Sursa foto: Jurnal.md

Igor Popa: „Filat e un mincinos; Are un Mercedes S-Class ultimul model și închiriază o casă cu 6.000 de euro pe lună”

În timp ce Vladimir Filat afirmă că stă la chirie într-un apartament mic și circulă cu mașina unui prieten, fostul avocat al acestuia spune că declarațiile lui Filat sunt aberații și că în realitate acesta ar deține un automobil Mercedes S-Class ultimul model și ar plăti pentru chiria locuinței o sumă lunară impunătoare.

„Filat este un mincinos. El se plimbă cu o mașină Dacia Duster care este simplă, iar în realitate are un Mercedes S clas ultimul model și locuiește într-o casă cu 6.000 de euro chuiria pe lună. Detectivii cu care noi lucrăm au toată informația despre el, unde călătorește, ce face, ce conturi mai golește”, a declarat avocatul Igor Popa în cadrul talk-showului „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Tot aici, Igor Popa a declarat că Filat are bani în conturile unor bănci din Europa și Africa și că acesta ar mai deține două case pe malul lacului Geneva, lângă cele ale lui Plahotniuc.

Vladimir Filat se află peste hotare și nu a putut fi contactat pentru o reacție. Vom reveni ulterior cu reacția liderului PLDM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: