image
Sursa foto: captură video

Grigore Cobzac, acuzat de Olesea Stamate că face jocul lui Dodon; Cobzac: „Este o aberație”

Grigore Cobzac, candidatul independent la funcția de deputat în circumscripția nr.38 Hâncești, a fost acuzat de fosta ministră a Justiție, Olesea Stamate, că face jocul lui Igor Dodon. Acuzațiile aduse în adresa acestuia au fost făcute în cadrul dezbaterilor electorale organizate la Jurnal TV.

„Să nu fie cu supărare, eu tind să cred că dvs faceți jocul lui Dodon, intenționat sau nu. În toată această campanie electorală eu nu am auzit nicio critică din partea dvs către Dodon. Eu credeam că el este dușmanul nostru comun”, a opinat fosta ministră a Justiției, Olesea Stamate.

În replică Grigore Cobzac i-a răspuns contracandidatei sale: „Nu este adevărat. Eu m-am decis să candidez în semn de protest pe ultima sută de metri.(...) Este o aberație curată, mie îmi sunt străini Partidul Socialiștilor și cei a Partidului „Șor”. Nu sunt omul lui Dodon. Nu sunt omul niciunui partid”.

Șeful statului, Igor Dodon, nu a venit deocamdată cu o reacție la acuzațiile aduse în cadrul dezbaterilor de la Jurnal TV.

Emisiunea poate fi urmărită integral aici.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: