image
Sursa foto: Jurnal.md

Dosarul „culiocul”: Viorel Morari, întrebat dacă i-a oferit imaginile deputatului Iurie Reniță: „Puteam să o fac personal”

Șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, afirmă că nu el este persoana care i-ar fi dat deputatului Iurie Reniță imaginile în care se vede cum Igor Dodon primește o sacoșă de la Serghei Iaralov la sediul PDM.

Nu, nu este adevărat! Imaginile cu sticul se păstrează la procesul penal. Ele au fost efectuate în cadrul sediului PDM. Atunci când s-au ridicat imaginile nu este cert că s-au ridicat în întregime și nu s-a făcut copie la acel moment. Eu să i le fi dat domnului Reniță era să recunosc și să spun sau puteam să o fac eu personal”, a precizat Viorel Morari în cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV.

Viorel Morari a menționat că deputatul Iurie Reniță a solicitat să se vadă cu el în penitenciar, el ar fi acceptat, însă acest lucru a fost refuzat de Administrația Națională a Penitenciarelor.

„Nu m-am întâlnit în penitenciar. M-am întâlnit cu dumnealui, ca persoană publică, la diferite evenimente. N-a fost la mine în penitenciar. Am înțeles că a solicitat, dar i-a fost refuzat”, a conchis Morari.

Noutăţile partenerilor

comentarii: